Зареждане

Конър Макгрегър отърва затвора на косъм! Забраниха му да шофира 2 години

Конър Макгрегър отърва затвора на косъм! Забраниха му да шофира 2 години
Публикувано на: Август 1, 2024 в 10:00 ч
Ирландският състезател по смесени бойни изкуства Конър Макгрегър беше лишен от право да шофира за две години заради опасно шофиране.

36-годишният Макгрегър беше хванат да шофира опасно своето Bentley Continental GT за £150 000. Това се случи в западен Дъблин на 22 март 2022 година. В миналото Конър няколко пъти се е изправял пред съда за нарушения при опасно и небрежно шофиране. В окръжния съд в Бланчардстаун съдия Дейвид Макхю лиши Макгрегър от право да шофира за две години.

Съдията го осъди на пет месеца условно и го глоби с 5000 евро за опасно шофиране. Той също така го глоби с още 1000 евро за небрежно шофиране по M50 в същия ден. През 2018 г. Макгрегър беше лишен от право да шофира за шест месеца, след като беше хванат да се движи с превишена скорост близо до Дъблин.

Съдът изслуша около дузина предишни изцепки на Макгрегър на пътя, които включват минаване на червено, шофиране с използване на мобилен телефон, навлизане в бус лента, шофиране без придружител само с временна книжка и паркиране на двойни жълти линии. След това Макгрегър призна пред съдебната зала, че трябва да намали скоростта и да „шофира по-безопасно“ в бъдеще.

Макгрегър реално може да влезе в затвора, ако бъде хванат да нарушава закона през периода на пробация. Съдията също обмисли действителна присъда затвор, като се има предвид лошото поведение на Макгрегър в миналото, но адвокатът на Макгрегър убеди съдията да тръгне в друга посока. По всичко личи, че засега Конър се отървава на косъм.

Макгрегър трябваше да се завърне в клетката в края на юни тази година. Той се оттегли от битката с Майкъл Чандлър, защото си счупи пръста на крака. Сега неговото завръщане е гласено за декември.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес