Зареждане

Макгрегър към Хабиб: Ще купя къщата ти, за да се из*ера вътре

Макгрегър към Хабиб: Ще купя къщата ти, за да се из*ера вътре
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър наскоро се обърна към Twitter, за да се подиграе с бившия шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов заради предполагаемите му финансови проблеми.

Изтритите постове включват директна размяна на съобщения, в която Макгрегър се подиграва на Нурмагомедов за активите му, които са конфискувани от руското правителство. Враждата между Макгрегър и Нурмагомедов е дългогодишна сага в UFC, изпълнена с интензивни обиди и закани.

Последното развитие дойде, след като се появиха съобщения, че Нурмагомедов дължи милиони неплатени данъци, което е довело до изземване на имотите му, включително коли и къщи. Макгрегър, който никога не пропуска възможност за удар, е изпратил на Нурмагомедов съобщения, предлагайки да купи семейния му дом в Дагестан.

"Братко, подадох оферта да купя семейната ти къща от правителството, защото ти не можеш да си я позволиш. Планирам да изсера голямо и миризливо ирландско лайно вътре. Братко, изсрах голямо лайно в къщата ти. Братко, изостави семейството си и сега аз сера и пикая в къщата ти.", написа Макгрегър.

Разгорещената вражда между Макгрегър и Нурмагомедов датира от битката им през 2018 г., която постави рекорд на UFC за продадени платени гледания с 2,4 милиона покупки. Хабиб победи Конър в UFC 229 с доминиращо представяне, което демонстрира неговия превъзходен граплинг и безмилостна игра на земята.

Явно Конър не може да забрави това поражение, въпреки че минаха 6 години.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес