Зареждане

О'Мали захапа Конър: Психически слаб, наркоман, отиди в комуна

О'Мали захапа Конър: Психически слаб, наркоман, отиди в комуна
Публикувано на: Юли 24, 2024 в 00:00 ч
Шон О'Мали вдигна мерника на Конър Макгрегър.

О'Мали излезе в социалните мрежи в понеделник вечерта и атакува бившия шампион на UFC от нищото, като заяви, че той вече не е в разговора за това кой е най-велик в категорията. О'Мали също така разкритикува Макгрегър, наричайки го психически слаб и наркоман.


"Конър не е в никой разговор за "най-велик боец". Забавлението - да, но уменията - не. Има наистина добра лява ръка. Кофти кардио. Слаби тайминг. Прилично атлетичен. Психчиески слаб. Пристрастен към наркотиците, нуждае се от рехабилитация. 1-4 последните 5 битки. Все още съм му фен. Надявам се пръстът да се излекува", написа Шон О'Мали в X.
 
Туитовете сякаш изникнаха от нищото, тъй като О'Мали се закани на Конър Макгрегър, за когото в миналото е говорил, че е играл ключова роля в кариерата му и му е оказал влияние. Макгрегър също все още не е отговорил на съобщенията на О'Мали, а дали ще го направи, предстои да разберем.


Шон О'Мали обеща да нокаутира Мераб Двалишвили

Шампионът на UFC в полусредна категория Шон О'Мали вероятно ще се изправи срещу Мераб Двалишвили следващия път, когато ще защити титлата си в полусредна категория за втори път. 

Битката не е обявена официално, но според слуховете тя ще се проведе в The Sphere през септември и O'Мали е уверен, че когато битката се случи, той ще нокаутира Двалишвили.

"Просто чувствам, че наистина няма нищо, което той ще може да направи за да ме победи. Ще се опитам да го приспи точно по същия начин, по който приспах Алджамейн Стърлинг. Ще се опитам да го преспя. Това е моята цел", заяви О'Мали в своя подкаст.

О'Мали се би с Марлон Вера през март, за да защити за първи път титлата си в полусредна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес