Зареждане

Топ 5 на най-впечатляващите трансформации в UFC

Топ 5 на най-впечатляващите трансформации в UFC
Публикувано на: Март 1, 2017 в 18:49 ч
 
Често сме ставали свидетели на впечатляващи физически трансформации в UFC. Не малко бойци са променяли коренно начина, по който изглеждат.


Една от най-впечатляващите трансформации е дело на суперзвездата на компанията Conor McGregor, който сваляше сериозно количесто килограми, за да се бие в категория “перо”. Самият ирландец не е никак дребен мъж, разполагащ с широки и мускулести рамене, като за него винаги е било трудно да достигне тегло от 145 паунда. Въпреки това, “The Notorious” никога не се е провалял на кантара, всеки път доказвайки, че е истински професионалист.

Видяхме, че участието му в полусредна категория е може би малко прекалено за него, особено в сравнение с други от бойците, биещи се на 170 паунда. В момента McGregor е шампион в лека категория, като това изглежда перфектната дивизия за него.

В последно време се говори, чe Conor ще се пробва в бокса и ще се изправи срещу легендата Floyd Mayweather. Ако стане факт, най-вероятно двубоят ще се проведе на 145 паунда. Floyd може и да не е най-начетеният човек на света, но той е много хитър, когато стане дума за промоутърство, бизнес и управление на неговата кариера. Mayweather винаги успява да открие начин, как да си даде предимство в дадена среща.

Това е най-вече спекулация, но почти сигурно Floyd ще настоява двубоят с McGregor да се проведе на 145 паунда. Той може би ще настоява и за определен лимит на теглото, което може да бъде възвърнато преди двубоя.

В списъка намираме и бившият шампион в полутежка категория Jon Jones, който се подложи на усилен режим на силови тренировки преди двубоя си с Ovince Saint Preux на UFC 197. Той демонстрира значително увеличаване на мускулната си маса, но това не му помогна да се представи впечатляващо в срещата. Много хора споделиха мнение, че всичката тази мускулна маса е забавила Jones и е ограничала подвижността му в Октагона.

Във видеото можете да видите още Alistair Overeem, както и Anthony “Rumble” Johnson, който успяваше да се бие дори и на 170 паунда. Обърнато е внимание и на Vitor Belfort и начина, по който бразилецът изглеждаше във времето, когато се подлагаше на тестостеронна терапия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес