Зареждане

Още 5 бивши затворници в UFC

Още 5 бивши затворници в UFC
Публикувано на: Януари 11, 2018 в 14:22 ч
 
След като ви представихме 5-ма затворници, променили животите си благодарение на свободните боеве, продължаваме списъка с още 5 от лошите момчета и момичета в спорта.

Започваме...

Tim Means
"The Dirty Bird" не крие тъмното си минало, като това, разбира се, далеч не означава, че е горд с него.

На 18-годишна възраст Means опитва от живота зад решетките след като чупи прозореца на патрулката, в която бил заключен за уличен бой.

През 2004-та Means се разминава със смъртта, когато бива прострелян в крака пред нощно заведение. В последствие се пристрастява към болкоуспокояващите, кокаин и метамфетамин. Злоупотребата му с наркотици го вкарва в ареста неколкократно, като дори лежи и 4 години в затвора.

Means вярва, че времето в затвора го е спасило, тъй като там се пречистил и се научил на самоконтрол, като в последствие свободните боеве са му помогнали да пренасочи гнева си към по-пълноценни дейности.

Jimi Manuwa
Великобританецът в момента е съвсем близо до титлата, но животът му можеше да бъде съвсем различен и не толкова розов, ако не беше обърнал гръб на престъпните дейности.

Manuwa се мести в Англия от Нигерия едва на 10-годишна възраст, като културният шок определено не му повлиява добре на гнева и объркването, които таи в себе си.

С времето уличните боеве стават все по-често занимание за Manuwa, особено когато излиза вечер, което води и до множество забрани да посещава определени заведения из Лондон.

Manuwa също се е занимавал и с обири, като през 2002-ра влиза зад решетките. Изглежда тогава обаче той се осъзнава и при излизането си е вече твърдо решен никога повече да не се връща там.

В последствие следва стъпките на своя най-добър приятел в свободните боеве, за да се превърне в знаменития атлет, когото познаваме.

Pearl Gonzalez
Трудно е да повярваме, че Pearl Gonzalez всъщност някога е била член на престъпна група, но опознавайки миналото ѝ, нещата някак се нареждат.

И двамата родители на Gonzalez са пристрастени към наркотиците, като дори в един етап са били и бездомни. Това разбира се е и една от причините да се събере с престъпници когато е едва на 12 години.

На 18-годишна възраст тя вече е омъжена за хероинов наркоман, като бива дори арестувана, тъй като била с него по време на един от обирите му.

"Искаха да свидетелствам срещу него, но не бях такава. В квартала нямаше предателства, защото има и последствия."


Gonzalez прекарва 9 дена в затвора преди да бъде освободена.

За нейна радост обаче, в последствие животът ѝ се нарежда, като успява да измъкне от проблемите дори и по-младата си сестра, която успява да вземе диплома докато Gonzalez работи на три места. Сега тя продължава да жъне успехи, подписвайки и с UFC.

Reza Madadi
Шведът вече има три срещи в UFC зад гърба си, когато бива арестуван заради обир на магазин за луксозни чанти в Стокхолм.

Камерите от местопрестъплението показват трима маскирани, които на 24.03.2013 слизат от черно ауди и разбиват магазин на "Bogetta Veneta", отнасяйки голямо количество луксозни чанти.

Обирът се извършва за 4 минути, но от полицията успяват да намерят престъпниците само час по-късно.

Madadi е единственият арестуван във връзка с този случай и прекарва 2 месеца зад решетките, като в последствие бива осъден на още 18 месеца. Това води и до отстраняването му от UFC.

Преди да бъде освободен Madadi излежава общо 14 месеца, като през това време пропуска раждането на първото си дете. Сега обаче той отново е в правия път, завръщайки се успешно в UFC.

Jeremy Stephens
Jeremy Stephens бива арестуван на 05.10.2012, преди срещата му с Yves Edwards в Октагона.

Stephens тогава вече е бил обвиняван в нападение, след което жертвата била в безсъзнание и в критично състояние.

Малко преди двубоя му с Edwards обаче полицията го залавя и въпреки опитите на Dana White да го изкара по-бързо от затвора, Stephens излежава там цели 12 дена.

Сега, за негово щастие, вече е чист пред съда и продължава своето кариерно развитие в света на смесените бойни изкуства.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес