Зареждане

'Скалата' разчувства с историята за своето вдъхновение

'Скалата' разчувства с историята за своето вдъхновение
Публикувано на: Април 13, 2019 в 15:57 ч
Чудел ли си се някога какво може да мотивира Dwayne Johnson - Скалата, който изглежда винаги се труди повече от всички? Е, добрата новина е, че той самият реши да разкаже за това в новия кратък филм "The Rock's Rock" (Скалата на Скалата). Dwayne разказва за приятелството си с Milton McBride Rosen, параолимпиец със синдрома на Даун.

"Това е много специална история за много специален човек." - споделя Скалата в Instagram видео, загатващо за филма. "Milton ми е много стар приятел, като брат ми е. Нали знаете как от време на време в живота, ако имаме достатъчно късмет, се срещаме с тези специални хора, които са все едно докоснати от ангели и имат някакви невероятно умение да променят животи, където и да са. Представям Ви Milton McBride, Скалата на Скалата."Johnson се връща в момента, когато на шестгодишна възраст среща Milton, както разказва също и за по-нататъшния момент, в който двамата започват да споделят една спалня и си стават побратими. Филмът разкрива как група трениращи и атлети от The Body Shoppe (зала във Флорида) приема сред тях Milton и как Milton е един от хората, въвели Скалата в света на тренировките. Milton започнал да се състезава на Параломпийските игри - първо с бягане с препятствия, после  с вдигане на тежести. Имало момент, в който Milton можем да вдигне от лежанка два пъти повече килограми, отколкото тежал и спечелил дори Щатския шампионат във Флорида.

Освен обаче атлетическите му постижения, Скалата също изтъква как Milton спасил баща му. Имало момент, в който Rocky Johnson приключил с кариерата си като кечист за WWE и не правил вече толкова пари, но за сметка на това започнал да пие сериозно. Rocky Johnson сам споделя историята как Milton веднъж му взел бутилката и я хвърлил, защото знаел, че до нищо добро няма да ме доведе това. Johnson също признава, че много искал да му срита задника, но Milton си тръгнал преди да стане каквото и да било. Оказва се обаче, че загрижеността, която показал Milton, накарала Johnson да спре с алкохола и да се спаси.

Предупреждаваме: Филмът като нищо може да те разчувства.

"Когато се появи някой, който не те съди, но те гледа с любов и е винаги до теб, дори когато плачеш," - разказва Johnson в клипа. "И това е Milton, който има синдрома на Даун, връзката просто сама се случва. Добрината му няма граници, любовта му - също. Milton ми е помогнал толкова много, че направо не можете да си представите."

А ето и пълното видео:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес