Зареждане

Александър Усик: Моята вяра е моят допинг!

Александър Усик: Моята вяра е моят допинг!
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 02:00 ч
Aлександър Усик, легендата на украинския бокс е бесен на обвиненията, че е използвал лекарства за подобряване на представянето (PED) по време на битката си срещу Тайсън Фюри.

Слуховете тръгнаха, след като някои фенове видяха снимка, на която изглеждаше, че Усик използва инхалатор. В действителност това беше кръст, който Усик целуна. Усик категорично отрече тези твърдения. От битката изминаха няколко месеца, но явно все още има фенове, които търсят под вола теле. Александър надигра Фюри и му нанесе първа загуба в кариерата.

Така той стана безспорен шампион при тежките. Сега двамата чакат реванш през декември, а Усик реши да опровергае критиците за пореден път:

"Глупави хора. Слушайте, никога не съм използвал нищо. Никога. Аз съм чист. Кръстът, това е моят допинг. Моята вяра е моят допинг. Исус, моето семейство, моят отбор, моята страна - това е моят допинг.", каза Усик.

Реваншът между Усик и Фюри е насрочен за 21 декември. Фюри е решен да си отмъсти и вярва, че е трябвало да спечели първия мач, но бил порязан от съдиите.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес