Зареждане

Хазмат Чимаев за израелците: При възможност бих ги изтрил от света

Хазмат Чимаев за израелците: При възможност бих ги изтрил от света
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 02:00 ч
Хазмат Чимаев е звезда на UFC, който понякога забравя, че в позицията си трябва да бъде пример за хората. Вместо това "Borz" предизвиква повече раздори.

UFC е най-популярната бойна марка на планетата. Следователно нейните бойци са най-известните, а Хамзат Чимаев, който дразни феновете с редовните си глупости, е един от най-известните бойци изобщо. Неговият акаунт в социалните мрежи вече има 8,1 милиона последователи, които слушат язвителните му изявления за Израел.

Чимаев не е фен на израелците, които убиха хиляди жени и деца от началото на войната в Газа. Миналата година Хамзат се обясни в любов на Рамзан Кадиров и сподели, че е готов да отиде и да се бие на страната на палестинците. Наскоро Хамзат се пусна на живо в социалните мрежи и се изказа остро против жителите на Израел.

Ето какво каза чеченеца:

„Иска ми се войната да е свършила, но това е много по-сложна история, отколкото можете да си представите. Всички израелци са идиоти, при възможност бих ги изтрил от светa. Може да съм ММА боец, но ако моят лидер (Рамзан Кадиров) има нужда от мен, спокойно ще изляза на първа линия, само за да разкъсам тези отвратителни хиени. Tам убиват невинни хора и деца. Всичко е на ръба.“, каза Чимаев по време на живо в социалните мрежи.

Чимаев ще се завърне в клетката през октомври в Абу Даби. Все още не се знае кой ще бъде негов опонент.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес