Зареждане

Чимаев и Царукян лице в лице преди риалити шоуто Hype Reality 3

Чимаев и Царукян лице в лице преди риалити шоуто Hype Reality 3
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 12:00 ч
Най-добрият арменски боец, състезаващ се в лека категория на UFC (до 70 кг), Арман Царукян застана лице в лице с чеченеца Хамзат Чимаев. Това се случи преди началото на снимките на третия сезон на риалити шоуто Hype Reality на Hardcore FC. Чимаев и Царукян ще бъдат треньори на състезаващи се един срещу друг отбори в шоуто.

Напомняме, че на 22 юни 2024 г. Хамзат Чимаев трябваше да се бие на турнира на UFC в Саудитска Арабия. "Borz" трябваше да се срещне с бившия шампион на UFC в средна категория австралиеца Робърт Уитакър. За съжаление двубоят беше отменен поради здравословни проблеми на Чимаев. Сега той се надява на битка през октомври в Абу Даби.

На 13 април на турнира UFC 300, който се проведе в Лас Вегас в T-Mobile Arena, Арман Царукян сподели октагона с бившия носител на шампионския пояс на UFC в лека категория бразилеца Чарлз Оливейра. Битката завърши с победа на арменския боец с разделно съдийско решение. Сега Арман се готви за шампионска битка с Ислам Махачев през октомври в Абу Даби.

Ето как Чимаев и Царукян скъсиха дистанцията:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес