Зареждане

Антонио Бушев излиза срещу двойника на Чимаев в BRAVE 86 в Бургас

Антонио Бушев излиза срещу двойника на Чимаев в BRAVE 86 в Бургас
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 10:00 ч
Международната MMA организация BRAVE е подсигурила сериозни бойци в предстоящиото си 86-то издание, което ще се проведе за пръв път в България на 24-ти август.

Домакин е спортната зала Арена Бургас в крайморския град, а битките от основната файткарта са между едни от най-добрите български бойци, които ще се изправят срещу топ състезателите на BRAVE от цял свят.


В една от тези битки българският талант Антонио Бушев излиза срещу двойника на UFC звездата Хамзат Чимаев - Хамзат Мааев.

Антонио Бушев е шампион на България по киокушин карате и в редица граплинг турнири. Той изостря още повече играта си в стойка в клуба по кикбокс на "Армеец", което го прави една завършена ММА машина.


В ММА той е със статистика 3-1, като за последно прегази италианеца Енцо Тобиа на галавечер в Кипър през септември и сега се подготвя за следващото си предизвикателство на 24-ти август в Бургас.

Срещу него в клетката застава Хамзат Мааев, който носи същия прякор като своя тренировъчен партньор - "Borz". Двамата с Хамзат Чимаев тренират редовно рамо до рамо и притежават еднаква смазваща опонентите си игра.


Мааев е със статистика 4 победи и 1 загуба. Последните си две битки той направи в BRAVE, където дебютира с победа с брутален нокаут в първия рунд, но през декември претърпя първата си и единствена загуба в професионалната си кариера. За бруталния му стил е показателно това, че всичките му победи са още в първия рунд, предимно с нокаути.

Вижте също: Хамзат влиза в клетката на BRAVE CF в Бургас срещу Българин!

Основната файктарта на BRAVE 86 е съставена от един от топ ММА атлети на България, които ще се изправят срещу бойци като бившия шампион на BRAVE и такива подготвящи се рамо до рамо с UFC звезди. Всички бойци са с положителна статистика и готови за победа на всяка цена, тъй като BRAVE е организациия, от която UFC взима част от своите кадри, като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и шампиона Илия Топурия.


Организацията обяви и част от подгряващите битки, които са не по-малко атрактивни, тъй като включват бойции участвали неведнъж в главни битки като старозагорската машина от ММА, самбо и бокс с голи ръце - Мариан Димитров, кикбокс асът Атанас Божилов 'Наката', емблематичният ММА боец в тежка категория Симеон Кючуков и още много таланти, готови да покажат уменията си пред целия свят и мачмейкърите на UFC.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес