Зареждане

Деян Топалски: Трябваше да оцелея

Публикувано на: Февруари 5, 2022 в 09:39 ч
Един от най-популярните български ММА и кикбокс бойци Деян Топалски разкри за тежките мигове в неговата кариера, когато не е имал възможност да замине за чужбина.

Плевенчанинът окачи ръкавиците през миналата година, но ще остане в историята с битките срещу настоящите UFC звезди Муслим Салихов и Джак Хермансон.

„Нямах смелостта да зарежа всичко останало. Никога не съм бил само боец. През цялата кариера съм работил успоредно – сподели Деян Топалски в интервю за youtube канала „Спортната джунгла“.

Не е имало кой да ме издържа. Не съм имал богати спонсори. Къде умишлено, къде заради глупостта ми да се обвържа с някой, не е имало кой да ме подсигури и да се отдам изцяло на тренировките. През цялото време мислех за съществуването ми. Не искам да се оправдавам с това. Проблемът е бил изцяло в мен. Трябваше да оцелея.“

Защо враждите с Дани Илиев и Бранко Бабачев предизвикаха толкова голям интерес, какво се случи след участието във ВИП Брадър и каква беше причината да прекрати кариерата, вижте в цялото интервю с Деян Топалски горе.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес