Зареждане

Усик е готов да се бие срещу Джейк Пол с една ръка зад гърба

Усик е готов да се бие срещу Джейк Пол с една ръка зад гърба
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол e едно от най-големите имена в бокса днес, така че не е чудно, че всички искат да се бият с него. Но много малко хора заслужават тази чест.

Американският инфлуенсър има заслуга за възраждането на бокса, за което от една страна има своите благодарности. От друга страна, той е противоречив персонаж, чиито действия по-скоро ядосват, отколкото вълнуват публиката. Смазвайки застарелите ММА бойци на ринга, той дразни истинските боксьори, които смятат, че лесно биха помели пода с Пол. 

Един такъв боксьор е живата легенда Александър Усик, който предвид високия си статус реши да смекчи критиките. Въпреки това посланието му към Пол беше ясно:

„Не мога да кажа, че не уважавам Джейк Пол. Напротив, признавам всички хора, които  не се страхуват да излязат на ринга и да работят върху себе си и своите умения. Просто ми се струва, че мачовете на Джейк са малко изкривени от гледна точка на това, което той се опитва да представи на хората. Той им представя, че това са битки, но в действителност ММА и боксът са две различни индустрии. 

Всеки, който премине от ММА, ще има проблеми в бокса. Ще се кача ли на ринга с Пол ? Вероятно да, но някой ще трябва да върже ръката ми зад гърба, за да не го нараня. За да направиш пробив в бокса, трябва да го правиш от малък. 

Пол трябва да премине през аматьорската фаза, да се бие и да се изправи пред всички възможни и невъзможни изпитания. Хората пренебрегват това в Джейк. Той излиза с Майк Тайсън, което може да бъде интересно в медиите, но опитът му не е достатъчен.“, каза Усик.

В своята последна битка Пол побеид Майк Пери преди по-малко от седмица. Сега той се готви за дуел с Майк Тайсън през ноември.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес