Зареждане

Пейдж ВанЗант: Интересуват Ви само гърдите ми! Отвратителни сте!

Пейдж ВанЗант: Интересуват Ви само гърдите ми! Отвратителни сте!
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 16:00 ч
Пейдж ВанЗант се занимава с битки от години, но феновете не успяха да я оценят подобаващо. Това се промени само тогава, когато тя създаде профил в платформа за възрастни. Вече много фенове й обръщат внимание, но само заради нейните пищни форми. ВанЗант забогатя от загорелите чички от OnlyFans, но вече започва да й омръзва от славата.

Бившата звезда на UFC, която се опитва да си направи име в лигата за шамари, наречена Power Slap, винаги е твърдяла, че е създала акаунт в платформата за възрастни, където качва все по-чувствителни материали, главно за да печели допълнителни пари. Но тъй като спорта е в кръвта й, тя не искаше да се откаже от любовта си към него въпреки добре платената си странична дейност.

За съжаление, тя не осъзнаваше, че благодарение на много чувствителния си материал ще започне да бъде следвана от съвсем различен тип хора от този, който тя иска.

„Поради факта, че започнах да правя допълнителни пари по този начин, хората спряха да се интересуват от моите бойни изкуства. Никой не може да оцени това, което правя и мога. Всички се интересуват само от моите гърди, а аз наистина не им се наслаждавам понякога. Учудва ме колко далеч могат да стигнат някои от вас. Пишат ми много хора, но никой не осъзнава, че и аз съм просто човек, който има някакви планове, желания и мечти. 

Работата ми е не само да се изтъквам в интернет, но и да спортувам. Започнах да предлагам това съдържание на хората, за да имам пари и да мога да сбъдна мечтите си, както и да финансирам подготовката си. Но сега това се обърна с главата надолу и не мога да кажа, че харесвам посоката, в която върви. Хората стават все по-отвратителни!”, каза ВанЗант.

За съжаление Пейдж избра този път веднъж, така че сега трябва да се справя с тези хора, които се вкопчват в нея. Финансово обаче няма да е лошо за нея. От една страна, тя вече успя да потвърди, че платформите за възрастни й носят повече пари от предишните й битки в UFC, а от друга страна, въпреки оплакванията, тя няма да спре да се разголва за пари.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес