Зареждане

Илия Топурия намекна за битка в UFC 307 с Макс Холоуей: Принудиха го да приеме

Илия Топурия намекна за битка в UFC 307 с Макс Холоуей: Принудиха го да приеме
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 14:07 ч
На фона на завръщането му за защита на титлата на UFC 307 в началото на октомври, безспорният шампион в категория перо Илия Топурия намекна, че отдавна обсъжданата битка с бившия шампион Макс Холоуей е близо до финализиране.

Топурия, настоящият безспорен шампион в категория перо, за последно се появи в главното събитие на UFC 298 през февруари, като разгроми бившия носител на златото и общ опоннент Александър Волкановски с бляскава победа с нокаут във втория рунд в Анахайм.

Хавайската звезда Холоуей пък постигна победа с нокаут в петия рунд над Джъстин Геджи, за да спечели пояса на BMF по най-атрактивния начин в основната карта на UFC 300 през април.

Илия Топурия намеква за завръщане в UFC 307

Илия се очаква да се завърне на UFC 307 в началото на октомври в Delta Center в Солт Лейк Сити, Юта. Топурия подшушна, че битката с Холоуей е на път да се осъществи.

"Изглежда, че UFC го принудиха да приеме", написа Илия Топурия в официалния си профил в X."Ел Матадор се завръща. Поздравления за всички фенове на UFC."


И впоследствие Холоуей щеше да публикува свои снимки, на които е в тренировъчния лагер за очакваното завръщане, заявявайки, че чака да направи битката си в шампионска обстановка.

"Търпеливо чакам", написа Макс Холоуей в профила си в X.


Очаква се при завръщането си в Юта промоутърът да представи два броя шампионски двубои, като за същата карта в Delta Center работи по двубой за безспорната титла в категория петел между действащата носителка на златото Ракел Пенингтън и бившата титулярка Джулиана Пена. 

С победата си с нокаут над Волкановски по-рано тази година - който три пъти победи гореспоменатия Холоуей в битките за титлата в категория перо, Топурия стигна до статистика 15-0 в професионалните смесени бойни изкуства. 

Кой печели в битката за титлата в категория перо: Илия Топурия или Макс Холоуей?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес