Зареждане

Конър Макгрегър: Крис Сайборг ползваше стероиди

Конър Макгрегър: Крис Сайборг ползваше стероиди
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 10:00 ч
Конър Макгрегър изглежда не беше доволен да види едно име високо в скорошен списък на най-добрите женски ММА бойци. По-рано през седмицата ESPN публикува два списъка, класиращи 10-те най-добри мъже и жени състезатели по смесени бойни изкуства на 21-ви век.

Списъкът при жените беше оглавен от бившата носителка на титлата в две дивизии Аманда Нунес, която изпревари Крис Сайборг и Ронда Раузи, като двойката бивши шампионки заемат съответно второ и трето място. Класацията включваше описание на постиженията на всяка жена в ММА.

Сайборг в момента e на трона на Bellator в категория перо и преди това държa златото на UFC, Strikeforce и Invicta FC, което я прави единственият боец, който печели пояси в четири големи ММА промоции. Макгрегър обаче смята, че ESPN са пропуснали ключова информация.

"Нека не забряваме, че Крис Сайборг е доказан измамник, ползващ стероиди.", написа Макгрегър.

Крис даде положителна проба за станозолол. Това е анаболен стероид, често използван като лекарство за подобряване на представянето. Това се случи през декември 2011 година. Калифорнийската атлетическа комисия спря лиценза на Крис за една година и я глоби с $2500.

Бразилката не е давала положителен тест за забранени вещества, освен случая от 2011 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес