Зареждане

Хамзат Чимаев прегази инфлуенсър в спаринг

Хамзат Чимаев прегази инфлуенсър в спаринг
Публикувано на: Юли 13, 2024 в 08:00 ч
В епоха, в която битките между ММА бойци и влиятелни лица в социалните медии стават все по-често срещани, победата винаги остава за ММА бойците. Последният инфлуенсър, понесъл побой от топ боец, е руският ютубър Михаил Литвин (известен още като ЛИТВИН). 

Той не успя да попречи на звездата на UFC Хамзат Чимаев да го атакува безмилостно, карайки го да се претърколи на платното от болка. С близо 15 милиона последователи в Инстаграм и 12 милиона абонати в YouTube, Литвин сподели със света ударите, които получи по време на своето „едноминутно предизвикателство за оцеляване“.

Чимаев като че ли се сдържа малко с ударите си, но се съсредоточи основно върху тялото на Литвин. В края на клипа Литвин се свива и се хваща за корема. Топ боецът Хамзат (30) не е бил в игра от октомври 2023 г., когато победи Камару Усман със съдийско решение на мнозинството.

Той трябваше да се бие в главното събитие на UFC on ABC 6 срещу Робърт Уитакър в Рияд, но трябваше да се оттегли поради здравословни проблеми. Сега Хамзат се готви за завръщане, което вероятно ще видим през октомври в Абу Даби.

Ето как Чимаев прегази Литвин:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес