Зареждане

Треньорът на Дюбоа: Усик се прави на вярващ, но е лъжец и измамник

Треньорът на Дюбоа: Усик се прави на вярващ, но е лъжец и измамник
Публикувано на: Октомври 7, 2024 в 12:00 ч
Треньорът на Даниел Дюбоа остро критикува Александър Усик, когото обвинява в измама по време на миналогодишния мач, където Дюбоа, според него, е загубил победата поради измама от украинеца.

Година след противоречивата битка между Даниел Дюбоа и Александър Усик, треньорът на британския боксьор Дон Чарлз все още не може да приеме резултата. Въпреки че Усик спечели с нокаут в деветия рунд, за да потвърди позицията си на шампион, Чарлз твърди, че битката е трябвало да завърши по съвсем различен начин.

Всичко се върти около петия рунд, когато Дюбоа изпрати Усик на земята. Реферът обаче оцени удара като попадение под пояса и даде няколко минути на украинския шампион да се съвземе. И до ден днешен Чарлз и екипът му възприемат този момент като ключов.

Чарлз твърди, че Усик се прави на вярващ човек, но е измамник.

„Тогава всичко беше настроено срещу нас. Много добре знаехме какво се случва. Беше лично, въпреки че не би трябвало да бъде. Прави се, че вярва в Бог, всеки път се прекръства, но знаете ли какво ? Той е лъжец и измамник. Ако той вярва в същия Бог като мен, той трябва да знае, че една от десетте заповеди казва, че не трябва да лъжете. 

С него беше свършено. Видях това, което видях. Но той го изигра и с измама се върна в мача. Сега се фокусираме върху бъдещето. Но ако се повтори битката с Усик, нека се подготви, защото Даниел ще бъде готов. Протестирахме, но никой не искаше да ни чуе. Поддържам факта, че това не беше удар под пояса.“, каза Чарлз.

Измамник ли е Усик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес