Зареждане

Появяването на Конър на стадиона предизвика разследване на сигурността на 'Арсенал'

Появяването на Конър на стадиона предизвика разследване на сигурността на 'Арсенал'
Публикувано на: Октомври 9, 2024 в 06:11 ч
Появата на звездата на UFC Конър Макгрегърна стадион "Емирейтс" предизвика безпокойство във футболен клуб "Арсенал".

Ако не сте забелязали, Конър Макгрегър е доста ексцентричен човек. Винаги, когато попада в новините, можете да се обзаложите, че попада в заглавията по някои доста интересни причини. Въпреки че много фенове и специалисти се надяват, че рано или късно той ще се завърне в клетката, в момента не изглежда това да е на дневен ред.

Вместо това той си живее живота. Ветеранът от ММА изпълнява различни странични задачи, а наскоро една от най-интригуващите го накара да отиде да гледа Арсенал на "Емирейтс" в Лондон.

След мача той излезе на терена и започна спаринг със звездата на "артилеристите" Букайо Сака. Не беше съвсем ясно дали Сака се е забавлявал, но така или иначе, това стана доста поулярен момент.


"Арсенал" не са доволени от случката с Конър Макгрегър

Според доклада Арсенал обмисля въвеждането на протоколи в дните на мачовете след влизането на Конър Макгрегър на терена. Изглежда, че той не е имал ясно разрешение да го направи, което предизвика много повече въпроси, отколкото отговори. Микел Артета и компания не са доволни, вероятно поради възможността Сака да се контузи, трябва да си мислим, че ще мине известно време, преди ирландецът да повтори подобно поведение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес