Зареждане

Кайла Харисън е била в болница преди UFC 307 заради брутално намаляване на теглото

Кайла Харисън е била в болница преди UFC 307 заради брутално намаляване на теглото
Публикувано на: Октомври 9, 2024 в 06:35 ч
Кайла Харисън прекара известно време в болницата преди втората си поява в октагона

След унищожителния финал в първия рунд срещу Холи Холм през април двукратната олимпийска златна медалистка се завърна в действие в събота вечер в Солт Лейк Сити за схватка с №2 в ранглистата на претендентките в категория петел, Кетлен Виейра. Въпреки че в повечето букмейкърски къщи Харисън беше обявена за фаворит с коефициент -1000, тя се изправи срещу бразилката с доста тежки моменти. 

По време на неотдавнашно интервю за TMZ Sports Харисън разкри, че се е сблъскала с някои трудности преди двубоя, включително пътуване до болницата, след като откри, че уринира кръв на излизане от бойната нощ. 

"Все още се уча, все още се развивам", каза Харисън. "Чувствам, че има много възможности за подобрение за мен. Това определено не беше най-добрата ми вечер в клетката. Имаше много неща, които се случиха.

Не обичам да се оправдавам. Трябваше да отида в болницата предишната седмица, когато сякаш пиках кръв и се случваха някакви неща. Така че не обичам да се оправдавам, но определено не бях в най-добрата си форма в клетката в събота вечер. И знам, че мога да бъда по-добър и да израсна от това".


Кайла Харисън може да си вземе почивка след бруталното намаляване на теглото

Все пак Харисън излезе начело с единодушно решение, с което се нареди в челото на редицата за двубой срещу новата шампионка Джулиана Пеня. 

За съжаление изглежда, че Харисън може да бъде отстранена за известно време, след като претърпя още едно грубо намаляване на теглото си до категория петел. 

"Трябва да си взема малко почивка заради намаляването на теглото и процеса", добави Харисън. "Искате ли истината? Аз просто не съм създаден да тежа 61 килограма. Всеки път, когато слизам под 68-те, не е приятно.

Първият път ме беше страх от това: "Мога ли да го направя?" А този път беше страх от това: "О, Боже, трябва да го направя." Знаете, като очакване."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес