Зареждане

Пенингтън призовава за незабавен реванш с Пена: Не мисля, че загубих

Пенингтън призовава за незабавен реванш с Пена: Не мисля, че загубих
Публикувано на: Октомври 9, 2024 в 06:25 ч
Ракел Пенингтън се надява да получи незабавен реванш срещу Джулиана Пена след UFC 307.

Пенингтън претърпя спорна загуба с разделено решение от Пена в главното събитие на UFC 307. Това беше двубой, който почти всички представители на медиите отчетоха в полза на Пенингтън, както и много фенове.

След спорното решение Ракел Пенингтън се включи в социалните медии и призова за реванш с Джулиана Пена, тъй като не смята, че е загубила.

"Аз съм си у дома и съм здрава. Сърцето ме боли, но главата ми е високо вдигната! Не чувствам, че съм загубила тази битка, но това е просто още една дива обиколка в това мое пътуване", написа Ракел Пенингтън в Инстаграм. "Ще се върна по-добра от всякога, искам реванша!  Каква невероятна бойна седмица, заобиколена от толкова много любов, подкрепа и благословии. Спомени, които ще останат за цял живот. Пълна съм с благодарност и искам да поздравя всички хора, които стоят зад мен... На всички мои истински фенове там, обичам всеки един от вас. Ние ще се върнем!"


Джулиана Пена не се интересува от реванша с Ракел Пенингтън

Въпреки че Пенингтън вярва, че е спечелила и призова за реванш срещу Пена, изглежда малко вероятно това да се случи. Пена даде ясно да се разбере, че се опитва да привлече Аманда Нунеш от пенсия за трети бой помежду им. Но ако това не се случи, изглежда вероятно Кайла Харисън да получи следващия шанс за титлата срещу Пена.

Така че изглежда, че Пенингтън ще трябва да спечели една или две битки, за да може отново да си върне титлата при жените в полусредна категория.

Пенингтън  е 16-9 като професионалист и губи с разделено решение от Пена в UFC 307. Преди това тя постигна победа с решение над Майра Буено Силва, за да спечели вакантната титла при жените в полусредна категория. Тя има забележителни победи над Кетлин Виейра, Мейси Чиасон, Ирен Алдана и Аспен Лад.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес