Зареждане

Конър Макгрегър спечели $200 000 от нокаута на Алекс Перейра

Конър Макгрегър спечели $200 000 от нокаута на Алекс Перейра
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 02:00 ч
Смелият залог на Конър Макгрегър се изплати щедро, тъй като той си осигури неочаквана печалба от $200 000 от залог на стойност $1 милион долара. Ирландската ММА суперзвезда точно прогнозира финал с нокаут в главния двубой между Алекс Перейра и Халил Раунтри-младши. Двамата се биха миналия уикенд на UFC 307, което се проведе в Юта.

Перейра нанесе решителния удар в четвъртия рунд с опустошителен десен ъперкът, което донесе голямата печалба на Макгрегър. Бившият двоен шампион се появи в социалните медии, за да отпразнува победата си, като възкликна:

„Богатите стават по-богати! Какъв боец, "Poatan"! Невероятно!“

Ликуването на Макгрегър скоро се превърна в странен гняв, когато той призова Перейра да премине в тежка категория, а не да се върне в средната. Конър призова бразилеца да се бие с Джон Джоунс, но Перейра сподели, че е доволен от категорията си и не планира скоро да я сменя.

Междувременно 36-годишният Макгрегър не се е бил от юли 2021 г., когато счупи крака си в клетката  срещу  Дъстин Порие. Конър претърпя допълнителeн неуспех, когато контузия на пръста на крака го принуди да отпадне от планираното му завръщане на 29 юни срещу Майкъл Чандлър.

Сега Макгрегър надъхва феновете за завръщане през 2025 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес