Зареждане

Фюри обещава унищожение срещу Усик: Няма да се бия за точки, ще го нокаутирам

Фюри обещава унищожение срещу Усик: Няма да се бия за точки, ще го нокаутирам
Публикувано на: Октомври 6, 2024 в 19:25 ч
Тайсън Фюри подхожда "без задръжки" към предстоящия си боксов реванш в тежка категория срещу Олександър Усик.

Фюри и Усик ще се сблъскат в един от най-големите боксови двубои на годината на 21 декември в Рияд. Усик победи Фюри в предишния им сблъсък през май с разделено решение, като запази титлите си в тежка категория и спечели пояса на WBC.

След като претърпя първата си професионална загуба, Фюри иска да отмъсти на Усик, когато отново се срещнат на ринга. Той също така възнамерява да остави всичко извън ръцете на съдиите и да спечели победата в реванша при своите условия.

Фюри се стреми към първия си боксов финал, откакто нокаутира Дерек Чисора през декември 2022 г.

Тайсън Фюри приема ролята на претендент за реванша с Олександър Усик


В неотдавнашно интервю с Пол Демпси Фюри сподели новооткритата си нагласа за реванша с Усик.

"Ще вляза там в режим на унищожение", заяви Фюри. "Последния път, когато отидох да се боксирам с него, бях предпазлив... Всеки може да бъде хванат, както видяхме в много от тези битки в тежка категория. Но този път няма да търся решение по точки. Ще го нокаутирам."

Фюри разказва подробно за изводите от първата битка, докато се подготвя за реванша с Усик.

"За първи път от години насам влизам там като претендент, а не като шампион", обясни Фюри. "И вярвам, че винаги съм по-добър като претендент, защото имам тази цел да постигна нещо и това ми дава огън."

Фюри не е чужд на реваншите на боксовия ринг. След равенство срещу Деонтей Уайлдър през 2018 г. той спечели победи с TKO/KO, за да реши трилогията.

Преди загубата от Усик Фюри победи бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану през 2023 г. Поражението на Фюри по-рано тази година прекъсна серията от 35 двубоя без поражение в професионалната му боксова кариера.

Фюри излиза за кръв срещу Усик. Макар Фюри да е известен като гений на защитния бокс, не се изненадвайте, ако той подходи агресивно към опита си за отмъщение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес