Зареждане

Хамзат Чимаев се обясни в любов на Рамзан Кадиров

Хамзат Чимаев се обясни в любов на Рамзан Кадиров
Публикувано на: Октомври 7, 2024 в 02:00 ч
Непобеденият боец по смесените бойни изкуства (ММА) Хамзат Чимаев поздрави ръководителя на Чечня Рамзан Кадиров за рождения му ден. На 5-ти октомври Кадиров навърши 48 години. Според Чимаев Кадиров е оказал голямо влияние върху професионалната му кариера.

Преди няколко години Чимаев хвана COVID и обяви, че се оттегля от ММА. Той беше поканен в Грозни от Кадиров, който му осигури медицински грижи на най-високо ниво и успя да го вдигне на крака. Оттогава двамата са много близки и Кадиров е причината Чимаев да продължава да се бие.

В края на месеца "Borz" се завръща, за да се бие с Робърт Уитакър в Абу Даби. Чимаев не забрави да поздрави Кадиров за празника му. Ето какво написа чеченеца в социалните мрежи:

„Искрено поздравявам моя скъп по-голям брат, ръководител на Чеченската република, Герой на Русия Рамзан Ахматович Кадиров по случай рождения му ден. Рамзан Ахматович е основният мотиватор за мен, защото благодарение на него, по волята на Всемогъщия, кариерата ми се възобнови. В най-трудния момент той ме върна у дома, разговаряше с мен, даде ценни съвети и предостави цялата възможна подкрепа, внимание и помощ. 

Той продължава да го прави и до днес. За всичко това съм му много благодарен и така ще бъда цял живот. Всички знаем каква роля играе той в живота на нашия народ, региона и страната като цяло. Знаем как е обичан и уважаван навсякъде. Още веднъж ви поздравявам, Рамзан Ахматович, за вашия рожден ден. Желая ви здраве, успехи и постигане на всички висоти във вашата много трудна и важна за всички работа!“, написа Чимаев в социалните мрежи.

Ще успее ли Чимаев да бие Уитакър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес