Зареждане

Магомед Анкалаев бори магията на Алекс Перейра с цитат от Корана

Магомед Анкалаев бори магията на Алекс Перейра с цитат от Корана
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 02:00 ч
Магомед Анкалаев явно наистина вярва, че Алекс Перейра използва магия в битките си.

Това беше казано от Иржи Прохазка през юни тази година и оттогава не спира да се спекулира по темата. Наскоро и Израел Адесаня каза, че Перейра разчита на подкрепа от шаманите от родното си племе в Бразилия. Сега и Анкалаев се е вманиачил по темата и вярва в магията на бразилеца.

Миналия уикенд Перейра нокаутира Халил Раунтри и защити титлата за 3-ти път тази година. Магомед се готви за битка с Александър Ракич, която ще се проведе в края на месеца в Абу Даби. Ако успее да победи Ракич, то тогава дагестанеца може да получи шанс за златото срещу "Poatan".

В своя акаунт в социалните мрежи Анкалаев сподели цитат от Корана, в който се говори, че магьосниците никога няма да сполучат.

"И метни това, което е в десницата ти, ще погълне то стореното от тях. Те направиха само една хитрина на магьосник. А магьосникът не ще сполучи, където и да отиде.”, сподели Анкалаев в социалните мрежи.

Анкалаев се е фокусирал върху Перейра, въпреки че го чака тежка битка с Ракич. Има вероятност това да му изиграе лоша шега.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес