Зареждане

Халил Раунтри: Не спечелих титлата, но израснах

Халил Раунтри: Не спечелих титлата, но израснах
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 02:00 ч
Халил Раунтри пусна изявление след загубата си от Алекс Перейра. 

Двамата се биха миналия уикенд в главната битка на събитието UFC 307, което се проведе в Солт Лейк Сити, Юта. Раунтри започна обещаващо битката, но след това се измори и Перейра го нокаутира в 4-тия рунд. Халил се раздели със серия от 5 поредни победи и инкасира 6-тото си поражение под банера на организацията.

Той показа голямо сърце и си спечели много нови фенове. Ето какво написа Раунтри в своя акаунт:

"Не спечелих титлата, но израснах. Алекс Перейра, благодаря, че ми помогна да видя, че съм готов да поема света. Ти показа невероятни умения и извади моя версия, която трябваше да изпитам. Ти си шампион с причина, много уважение. Но сега знам на какво съм способен. Солт Лейк Сити вие бяхте невероятни и ми дадохте такова незабравимо изживяване. 

Благодаря на UFC, че ми дадохте дом, място, където имам цел и ми предоставихте предизвикателства, които трябва да преодолея. Бразилия вие имате силен шампион, гордейте се. Ще отделя време да се излекувам от това. Ще се върна още по-добър. Това е неизбежно. Благодарен съм. Никога не се отказвайте от себе си. Винаги се борете здраво и намерете начини да извлечете максимума от живота. UFC 307 беше паметна нощ.", написа Раунтри.

След загубата от Перейра Раунтри вече е с рекорд 13-6- (1) в ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес