Зареждане

Франсис Нгану твърди, че ММА бойците удрят по-тежко от боксьорите

Франсис Нгану твърди, че ММА бойците удрят по-тежко от боксьорите
Публикувано на: Октомври 8, 2024 в 20:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану заяви, че ММА бойците обикновено удрят по-тежко от боксьорите. В интервю с Пиърс Морган, Нгану обсъди разликите между ударната сила в MMA и бокса. Франсис, известен със своята опустошителна сила на удара, направи своя професионален дебют в бокса срещу Тайсън Фюри.

Въпреки загубата със спорно съдийско решение, представянето на Нгану впечатли много наблюдатели, включително Морган, които вярваха, че MMA звездата заслужава победата. Камерунската звезда също се върна към загубата от Антъни Джошуа, като я приписа на „лош ден в офиса“ и различни проблеми, които се случили преди битката.

Сега Нгану има насрочен ММА двубой срещу Ренан Ферейра в Саудитска Арабия на 19 октомври. Ето какво сподели Нгану пред Морган:

„Бих казал, че ММА бойците удрят по-тежко. Зависи от удара, но не забравяйте, че ММА битките използват ръкавици от 4 унции. Понякога те удрят не ръкавиците, а кокалчетата, така че усещането е различно. Дори ако ударът не е много силен, усещането е много различно, защото е като кост в кост.", каза Нгану.

Докато Нгану се подготвя за завръщането си в ММА, неговите прозрения за света на битките и житейската философия продължават да вдъхновяват както феновете, така и амбициозните спортисти.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес