Зареждане

Under Construction #10: Време за изгаряне на мазнините

Публикувано на: Юли 26, 2020 в 15:28 ч
След 10 седмици в залата, Еди не само влезе във форма след месеци без тренировки и вредни навици, но и качи 10 килограма мускули и сила.

Всичките тренировки във фитнеса, както и от какви храни се състои хранителния му режим седмица по седмица, може да видите от предходните епизоди на Under Construction.

А прогресът и резултатите може да видите от следните снимки, правени през 2 седмици:
 

След голямото качване идва време и на голямото изпилване, което ще е още по-екстремно - времето, в което започва борбата с останалите подкожни мазнини, така че да се постигне оптимален релеф и изчистване.

Оттук нататък следва именно такъв период на изгаряне на мазнини, като Еди планира да задържи настоящата си тренировъчна програма, като свали калорийният прием и започне да приема хранителни добавки за отслабване.

Еди си е подготвил стак от л-карнитин, фетбърнър и диуретик за по-ускорено изгаряне на мазнините, като се е погрижил и за възстановяването си след тренировките с протеин и BCAA.

Може да поръчате всяка от тях с -10% отстъпка от нашия магазин, като ползвате промокод edi


Очаквайте следващия епизод на Under Construction идната неделя, в който Еди ще ви разкаже какво се е случило в първата седмица от периода на сваляне.

Последвайте MMA.BG в Facebook и Instagram, за да не пропускате и story-тата, които Еди качва за да ви сподели прогреса си на живо.    

Вижте всички епизоди на Under Construction и проследете на живо прогреса с всеки детайл - хранене, тренировки, добавки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес