Зареждане

Under Construction #седмица 12: Две седмици отслабване и видими резултати

Публикувано на: Август 9, 2020 в 10:39 ч
След две седмици жесток калориен дефицит за сваляне на излишните мазнини Еди споделя случващото се до момента в рубриката Under Construction, която следи прогреса му.

От видеото ще разберете кога е най-удачният ден за чийт хранене, така че да не се наруши цялостта на хранителния режим, за да не се загубят търсените резултати в края на седмицата.

При калориен дефицит често срещана е умората - Еди дава и няколко варианта за справянето с нея.

Хранителните добавки остават непроменени и след две седмици на прием на добавки за отслабване Еди споделя и впечатлението си относо фетбърнъра и билковия диуретик.

Както започнахме от самото начало, на всеки две седмици може да видите прогреса в снимки:
 

 
Еди си е подготвил стак от л-карнитин, фетбърнър и диуретик за по-ускорено изгаряне на мазнините, като се е погрижил и за възстановяването си след тренировките с протеин и BCAA.

Може да поръчате всяка от тях с -10% отстъпка от нашия магазин, като ползвате промокод edi

 
Пълният хранителене режим, както и тренировката в залта може да видите в предходния епизод - Under Construction #седмица 11: Работещи съвети за отслабване
 
Очаквайте следващия епизод на Under Construction идната неделя, в който Еди ще ви разкаже какво се е случило в първата седмица от периода на сваляне.

Последвайте MMA.BG в Facebook и Instagram, за да не пропускате и story-тата, които Еди качва за да ви сподели прогреса си на живо.    

Вижте всички епизоди на Under Construction и проследете на живо прогреса с всеки детайл - хранене, тренировки, добавки.


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес