Зареждане

Under Construction #седмица 16: Съвети при застой в отслабването

Публикувано на: Септември 6, 2020 в 21:05 ч
Калорийният дефицит и ударното сваляне на подкожни мазнини продължава и в 16-тата седмица от влизането на Еди в оптимална форма, проследено от рубриката "Under Construction".

Тренировките и хранителния режим за седмицата се запазва същия като предходния, като единствената промяна е в деня за чийт хранене - Еди набляга в него за зареждане на повече въглехидрати, като все пак следи калориите да не превишават количеството за поддържане на текущото му тегло.

Еди споделя и кое е най-важното, което трябва да се следи за свалянето на килограми, както и какво да се прави, когато се стигне застой с два важни съвета.

Тъй като отново минаха две седмици ето и отново хронология на прогреса на Еди до момента, като от последните 2 седмици кантарът показва 5 килограма надолу:
 


Еди споделя и как да вдигне протеиновото съдържание на фъстъченото масло, като в същото време разнообразява храненето си с различни вкусове. Комбинацията, която той прави е между фъстъчено масло на Go On Nutrition и суроватъчен протеин Take a Whey.

Стакът Take a Cheat е наличен в магазина на MMA.BG на специална отстъпка.


Останалите добавки, които Еди ползва за по-бързо и ефективно изчистване на мазнините са: 

Може да поръчате всяка от тях с -10% отстъпка от нашия магазин, като ползвате промокод edi

 
Пълният хранителен режим, както и тренировъчната програма може да видите в предходните епизоди на Under Construction, които проследяват прогреса на Еди от периода за качване на мускулна маса и периода на изчистване от мазнини.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес