Зареждане

Андерсън Силва се гордее със своя 'брат' Халил Раунтри: Ти си гигант

Андерсън Силва се гордее със своя 'брат' Халил Раунтри: Ти си гигант
Публикувано на: Октомври 9, 2024 в 16:00 ч
Бившият безспорен шампион в средна категория Андерсън Силва засипа с похвали Халил Раунтри след загубата му от сънародника му Алекс Перейра на UFC 307 през изминалия уикенд, като определи боецът в полутежка категория като "гигант" след храброто му представяне.

През изминалия уикенд в Солт Лейк Сити, Юта, бе начело на първото си промоционално събитие. Халил Раунтри претърпя загуба в четвъртия рунд с нокаут от бившия шампион в две категории, Перейра - като роденият в Сао Пауло защити успешно своята титла за трети път в рамките на само седем месеца.

Андерсън Силва засипва с похвали Халил Раунтрий след загубата в UFC 307

И след като видя, че победният му ход е спрян в резултат на това, Раунтрий, който все още запазва осмото място в полутежка категория в новата актуализирана класация, въпреки поражението с нокаут, беше засипан с похвали от бившата икона в средна категория, Силва - който го определи като своя "по-малък брат".

"Бих могъл да кажа безброй неща за тази невероятна битка между тези двама гиганти", заяви Андерсън Силва за битката за титлата на Алекс Перейра с Халил Раунтри в публикация в официалния си профил в Instagram. "При други условия не бих искал да виждам как се бият моят брат и приятел. Но от друга страна, спортът е такъв. Алекс, ти беше безупречен, в невероятен възход. Поздравления, приятелю мой."


"Що се отнася до малкия ми брат Халил, толкова се гордея с теб, братко мой", продължи Силва. "Благодаря ти много, че си част от живота ми. Тези, които познават твоята история, знаят кой си в действителност: ти си гигант. Ти си тръгваш от тази битка като победител, защото показа, че борбата на високо ниво не е само за всеки. Поздравления и за двама ви. Нека БОГ ви благослови и двамата."

Вероятно Раунтри ще се откъсне за известно време от октагона на фона на множеството си контузии, получени на UFC 307, но той вече е свързван с множество потенциални мачове с високи залози с такива бивши шампиони като Иржи Прохазка и Джамахал Хил.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес