Зареждане

Бившата съпруга на Бивол: Никога няма да го приема обратно

Бившата съпруга на Бивол: Никога няма да го приема обратно
Публикувано на: Юни 9, 2023 в 01:00 ч
Дмитрий и Екатерина Бивол винаги изглеждаха като най-хубавата и стабилна двойка.

Двамата се срещнаха преди 16 години в самолет и се влюбиха от пръв поглед. Дмитрий веднага посочи сериозността на намеренията си. Той отива на първа среща с три букета цветя. Един за Екатерина, както и по един за нейната майка и баба.

В брака на Дмитрий и Екатерина има две деца, които са момчета, Мирон и Никон. Дмитрий и Екатерина не се поколебаха да извадят личния си живот в социалните мрежи, като редовно публикуваха съвместни снимки и даваха интервюта.

Понякога в разговор със западни медии Екатерина (журналист по образование) действаше като преводач на съпруга си. Те винаги се шегуваха и между тях се усещаше специална химия. Тази красива приказка обаче е приключила.

Екатерина Бивол влезе в социалните мрежи, за да разговаря с абонати и потопи всички в тъга. Оказва се, че тя и Дмитрий не са заедно от два месеца. Причината за раздялата не е ясна. Екатерина не казва нищо конкретно, но не става въпрос за изневяра.

Ето какво написа Екатерина в социалните мрежи:

"Аз самата съм изненадана, защото нямаше сериозна причина да прекъснем връзката. Струва ми се, че след година вече няма да го помня, защото причината е незначителна, просто някаква глупост. За мен най-важното е, че изживях щастливи 16 години с този човек и не съжалявам за нищо, дори и за най-лошото. 

Благодарна съм на съдбата си за това и за децата. Честно казано, най-накрая съм щастлива да бъда себе си. Живея за себе си, за моето щастие. Родителите ми са разведени, сестра ми е два пъти разведена, има трети брак. 

Аз самата съм дете от разведено семейство. Аз не съм човек, който да напускаш. Тръгнеш ли си веднъж, никога няма да те приема обратно.", написа Екатерина.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес