Зареждане

Нейт Диас: Исках да се бия в UFC 300, но нямаше желаещи

Нейт Диас: Исках да се бия в UFC 300, но нямаше желаещи
Публикувано на: Февруари 15, 2024 в 02:00 ч
Нейт Диас, легендата на UFC няма да се появи на UFC 300 въпреки месеците на спекулациите. В скорошно интервю с популярния стриймър Sneako, Нейт разкри, че въпреки че е планирал да се състезава в престижното събитие, договорните ограничения са повлияли на желанието му.

Договорната му ситуация с UFC беше огромна причина за значителното му напускане на промоцията. Въпреки че сега има свободата да предизвика всеки боец в света, Диас разбира, че бойците, които предизвикват интереса му, не се радват на същата свобода, което го оставя донякъде без посока за момента.

„Исках да се бия в UFC 300, но не се получи. Мисля, че искам да се боксирам, да се бия с друг боец. Сега мога да се бия с всеки в света, но никой не може да се бие с мен. Всеки е заседнал в организации, заседнал в UFC, PFL.”, сподели Диас. 

Що се отнася до UFC 300, преди се говореше, че легендата от Стоктън ще излезе срещу Конър Макгрегър, за да завърши съперничеството им с много нашумяла трилогия. Въпреки това, предвид последните му изявления, изглежда малко вероятно Диас да се бие за UFC в скоро време.

Въпреки че никога не е държал златото на UFC, нито като временен, нито като безспорен шампион, Диас е победил трима шампиони, които в един момент са били временни или безспорни носители на титлата. Последната му победа в UFC беше събмишън в четвъртия рунд над бившия временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес