Зареждане

8 подвига на Arnold Schwarzenegger, които доказват, че все още е в играта

8 подвига на Arnold Schwarzenegger, които доказват, че все още е в играта
Публикувано на: Април 29, 2018 в 13:20 ч

Изглежда дори и операция на сърцето не може да събори Arnold Schwarzenegger, който през март беше принуден да се подложи на изключително сериозна хирургическа намеса.

След нея той дори се пошегува с цитат от Терминатор. Но може би не трябва да ни изненадва начинът, по който се справя с неприятностите Schwarzenegger. Все пак той не е губил форма откакто стана Mr. Olympia през 1970-та. По-интересното е обаче, че той все още продължава да ни изненадва и въодушевява със своите подвизи, въпреки че вече е на 70 години.

Подготвили сме ви точно 8 примера, с които австриецът продължава да ни впечатлява.

Демонстрацията на Arnold Sports Festival


 

Just having fun in the @arnoldsports Festival getting a quick pump.

Публикация, споделена от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) наНяма как името ти да стои на билборда, ако не можеш с лекота да вдигнеш няколко камионски губи. The Mountain може и да успя да постави нов световен рекорд на тазгодишното събитие Arnold Classic, но Schwarzenegger си остава стандартът.


Многобройните мотивационни клипове
"Благодарен съм на всеки един от вас, че следвате моите приключения и мисии. Като подарък, ето едно видео, което да ви мотивира през 2018."

Това пише Arnold под една от своите публикации през декември. Ако трениращата цяло тяло 70-годишна легенда не ви мотивира, не сме сигурни точно какво би могло да го направи.


Изглежда по-добре от 20-годишния си син
Със сигурност не е лесно да си дете на фитнес икона, особено когато вените му са като въже за скачане.


Тренира с най-големите легенди


 

Happy birthday to my best friend, @francocolumbu. Nothing changes!

Публикация, споделена от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) наМоже би да видите 70-годишният Arnold и 76-годишният му приятел Franco Columbo, който е два пъти е бил Mr. Olympia, да карат колела из Калифорния навярно щеше да ви се стори смешно, ако двамата не можеха ви ступат задника.


Учи трениращите на плажа как се прави
През 70-те Schwarzenegger наистина помогна калифорнийският плажен фитнес Muscle Beach да набере популярност. На 70 години обаче той все още продължава да впечатлява с формата си и дори учи другите ентусиасти как стоят нещата.


Може да ви насмете дори и докато тренира
Schwarzenegger е доста популярен и със своите уверени коментари. Някои неща просто не се променят цял живот... През 2013-та актьорът, докато вдига тежести, успя да отправи сериозна критика по адрес на трикратния Mr. Olympia Sergio Silva.

"Направих такива бицепси, защото винаги вдигах с прави китки. Виждате ли как го правя?"

"Sergio чупи китката като вдига. Затова има огромни предмищници, но бицепсите му не са нищо особено. Китките ви трябва да са прави."


Притежава ето такива бицепси на 69 години...


 

Pumping up! Link for the shirt is in my bio. Biceps can't be bought.

Публикация, споделена от Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) наВ публикацията си от 2016-та Schwarzenegger пише:

"Бицепсите не се продават."


За будилник използва уредите в залата
Всеки път когато се завръща към Terminator, най-честия въпрос е дали ще успее отново да се справи с ролята на робот, която го направи толкова известен. Глупав въпрос, имайки предвид, че той реално може би е машина, ако съдим по сутрешната му тренировка високо над Япония.

"Продължават да ме питат как стоя буден по време на световния Terminator Genisys тур. Лесно е - оставям желязото да ме буди."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес