Зареждане

GSP и BJ Penn на обиколка

GSP и BJ Penn на обиколка
Публикувано на: Ноември 18, 2008 в 00:44 ч

Торонто и Хонолулу, пригответе се! Президента на UFC Dana White, пристига в града заедно с шампиона на UFC в полу-средна категория Georges St. Pierre и шампиона в леката категория BJ Penn, за официалното представяне на UFC 94: St Pierre vs Penn 2 – невероятният ремач, който феновете очакват с нетърпение. UFC 94: St Pierre vs Penn 2 – битката за World Welterweight Championship, ще се проведе на 31 януари 2009 г., събота и ще се предава на живо от MGM Grand Garden Arena.


Днес /18 ноември/, St. Pierre, Penn и White ще изнесът пресконференция и ще раздават автографи в Scotiabank Theatre Toronto (бившият Paramount Theatre). Събитието отваря врати в 9:00 часа ЕТ, а самата пресконференция, ще започне в 10:00 ЕТ. Феновете ще получат тениски, а веднага след края на пресконференцията, St. Pierre и Penn ще започнат с раздаването на автографи, като времето предвидено за това е от 11:00 до 13:00 часа ЕТ.
 
На 21 ноември /петък/, триото ще кацне в Хонолулу за пресконференция в Waikiki Shell. Събитието ще отвори врати в 16:00 часа HT, с музикално изпълнение на живо от J-Boog и Fiji, което ще продължи от 17:00 до 18:00 часа HT. Пресконференцията ще започне в 18:15 часа, като по време на нея, на голяма видео стена в залата, ще се излъчват класически двубои на St. Pierre и Penn. Тениски на UFC ще бъдат раздадени безплатно на първите 2000 присъстващи.
 
През март 2006 година, най-добрите в полу-средната категория на UFC, Georges St. Pierre и BJ Penn се бориха за първото място в категорията. St. Pierre спечели на косъм, със съдийско решение и възможност за титлата в полу-средната категория на UFC. Сега, двамата са на път, да го направят отново, но този път, залогът е много по-голям.
 
Шампиона на UFC в леката категория, BJ Penn изглежда ще се превърне в първият боец в историята на ММА, който участва в два UFC шампионата по едно и също време, когато ще се изправи срещу Georges St. Pierre за титлата на UFC в полу-средна категория по време на UFC 94: St Pierre vs Penn 2.

ММА новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес