Зареждане

5 бойци от UFC, които са приятели, но се биха в октагона

5 бойци от UFC, които са приятели, но се биха в октагона
Публикувано на: Август 5, 2023 в 10:44 ч
Историите на 5 двойки бойци от UFC, които са приятели, но въпреки това разменяха удари в октагона.
 

Рори Макдоналд и Стивън ТомпсънКогато срещата беше предложена, Томпсън отказваше да я приеме, защото двамата са близки приятели и са тренирали заедно в една зала. Томпсън даже в интервю, заяви че му е било много трудно, защото Макдоналд му е като брат.

В крайна сметка двамата се съгласиха да се бият и оглавиха UFC Fight Night: MacDonald vs. Thompson. В срещата Томпсън използваше ударите си от дистанция и успя да победи чрез съдийско решение.

Франк Мир и Рой НелсънДвамата са от Лас Вегас и се познават много добре. Франк Мир не искаше да коментира Рой Нелсън, защото са добри приятели и са тренирали заедно.

Двамата се срещнаха много отдавна в граплинг двубой, където Нелсън го победи. Двамата също се срещнаха на UFC 130, където Франк Мир го доминира в стойка и на земя и победи със съдийско решение.

Лиото Мачида и Марк МуньозДвамата са добри приятели и са тренирали заедно в BlackHouse Gym.

Мачида каза, че му е било странно да се бие с приятеля си Муньоз, но това е част от работата.

В двубоя Мачида успя да нокаутира Муньоз с удар с крак в главата в първия рунд.

Травис Браунс и Андрей АрловскиДвамата са много добри приятели, тренирали са заедно в Jackson Wink MMA. Андрей дори е преспивал в къщата на Травис Браун и са прекарвали доста време заедно.

Двамата приеха двубоя и твърдяха, че няма да навреди на приятелството им. Те се срещнаха на UFC 187 и Андрей Арловски успя да го нокаутира в 1-вия рунд.

Рой Нелсън и Антонио СилваKoгато мача беше предложен на Нелсън, той сподели че е тъпо да се бие с негов много близък приятел.

Двамата станаха добри приятели, когато Силва помогна на Нелсън да се подготви за битката си срещу Алистар Овърийм.

Двамата се срещнаха на UFC Fight Night: Cyborg vs. Lansberg, където Рой Нелсън нокаутира "BigFoot" и после изрита съдията, защото според него се е забавил с прекратяването на двубоя. След двубоя Нелсън беше наказан и глобен.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес