Зареждане

Разбивачът на митове: Липсващото звено

Разбивачът на митове: Липсващото звено
Публикувано на: Октомври 10, 2018 в 10:59 ч
Влизаш в залата, светлината е леко притъмнена, слушалките са в ушите, пулсът е ускорен, готов си да водиш най-голямата битка в живота си – тази срещу самия теб. Звучи страхотно, но малко хора са готови на това.

Всеки иска да изглежда добре, всеки казва, че тренира, виждаш масово статуси от типът на "go hard or go home” или „all or nothing”, но всъщност знаеш ли какво означава да дадеш всичко? Знаеш ли какво означава наистина да тренираш, а не просто да се суетиш пред огледалото!?

За мен в сърцевината си бодибилдингът е изкуство, рисунка с най-фини детайли, крещящо неподчинение на възможностите на твоето тяло и преминаването отвъд тях.  Какъвто е човек в залата, такъв е в живота. Повечето хора се отказват лесно. Повечето хора не са готови на тази жертва, повечето хора не искат достатъчно.

Когато влезеш в залата забрави за животът навън, забрави за ежедневната рутина с нейните хиляди проблеми, които те "удрят" безпощадно, забрави за работата, гаджето. И точно в този миг на надграждане ще откриеш още една положителна страна - тренираш не само тялото си, но и ума си. Приготви се, че ще бъде болезнено. Нещата, които си струват обикновено са най-трудни. Това е тайната, която малко хора осъзнават. Тренирайки единственото, което те интересува е контракцията в мускула, движението, болката, съпротивлението. Трябва да преминеш тази бариера, това ограничение, което сам си си наложил. Трябва да усетиш изгарящата болка на промяната и да я изтърпиш. Тогава и само тогава, когато си дал всяка частица от себе си можеш да си тръгнеш от залата като победител.

Аз знам какво искам от живота и съм готов на тази жертва. Има само една формула за успеха и тя е 365 х 100% = 1.
 
Ако искате да зададете въпрос на Стоян свързан с тренировките, упражнения, хранителни добавки или режими на хранене, може да го направите, кликвайки върху снимката долу:

 
Веселин Веселинов

Стоян Стоянов е персонален треньор, състезател по културизъм  с дългогодишен опит и добър мотиватор.

Негов ментор и наставник е бил едно от най-големите имена в  културизма - Том Плац.

Повече за Стоян може да научите от неговата Facebook страница.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес