Зареждане

Три стъпки срещу страх и сплашване във физическа битка

Три стъпки срещу страх и сплашване във физическа битка
Публикувано на: Декември 16, 2016 в 11:15 ч
 
Когато тренирате определено бойно изкуство, със сигурност отделяте много внимание на това, как да отправите добър удар или ритник, да повалите съперника си и да му приложите събмишън. В крайна сметка, това са основите.


Но ако оставим настрана чисто-физическите “инструменти”, които са ви нужни в битката, психическият аспект е също толкова важен. Голяма част от битките приключват още преди да са започнали.

В този ред на мисли, как да направите така, че да попречите на опонента си да “инжектира” у вас страх и сплашване? Ако позволите това да се случи, има голям шанс това да афектира и върху начина, по който ще се представите в евентуална битка.

В това издание на указанията за самозащита на London Wing Chun Academy, главният инструктор Dr Mark Phillips ви дава своите три главни съвета, които трябва да приложите, за да се справите със страха и сплашването по време на битка. За да можете да спечелите както във физически, така и в ментален аспект.

По време на своя урок, Mark Phillips преминава през различни теми, сред които езика на тялото, което да ви придаде повече увереност, предимствата и недостатъците на различните видове стойки при различни дистанции, как да обезоръжите опонента си още преди двубоят да започне и други.

Ето и въпросния видео урок на Mark Phillips:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес