Зареждане

Том Аспинал: Джоунс ще пожелае Перейра, след като бие Миочич

Том Аспинал: Джоунс ще пожелае Перейра, след като бие Миочич
Публикувано на: Юли 27, 2024 в 02:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория, британецът Том Аспинал, сподели мнението си за следващите опоненти на американския шампион в промоцията в същата дивизия Джон Джоунс. Според Аспинал, след битката със Стипе Миочич, Джоунс ще се бие с бразилеца Алекс Перейра.

Този уикенд Аспинал се завръща, за да брани временната си титла. Том ще се изправи срещу Къртис Блейдс на UFC 304 в Манчестър, Англия. В последните месеци Аспинал не спираше да предизвиква Джоунс, който категорично избра Миочич за първата си защита на титлата.

Дейна Уайт потвърди това и принуди Аспинал да се бие с Блейдс. Том не очаква шанс срещу Джоунс, дори ако победи Блейдс този уикенд. Британската звезда вярва, че ако Джоунс победи Миочич, тогава ще избере Перейра, защото е по-лесен.

„Ще бъде Алекс Перейра. Джон Джоунс е умен човек. Шансовете тази битка да се случи са много по-големи от шансовете аз да се бия с Джоунс. Много по-високи са шансовете за Джоунс - Перейра. 

Първо, Джоунс ще направи повече пари, биейки се с Алекс Перейра, отколкото биейки се с мен. Плюс това Перейра ще бъде по-лесна битка за него.,” каза Аспинал в канала на Майкъл Биспинг в YouTube.

Ще успее ли Аспинал да защити временната титла ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес