Зареждане

Капе за Мокаев: Какъв мюсюлманин е този шейтан ?

Капе за Мокаев: Какъв мюсюлманин е този шейтан ?
Публикувано на: Юли 27, 2024 в 02:00 ч
Манел Капе се изказа критично срещу непобедения британски боец Мохамед Мокаев.

Двамата бойци ще се бият този уикенд на UFC 304, което ще се проведе в Манчестър, Англия. Битката им ще бъде част от категория муха. За никого не е тайна, че Капе и Мокаев не се харесват един друг. Двамата се сбиха в хотела на бойците във Великобритания.

Преди това имаше сбиване между тях в института на UFC в Лас Вегас. Капе реши да коментира последното сбиване и сподели, че Мокаев е действал подмолно и не е истински мъж:

„Какъв мюсюлманин си ? Когато се срещнахме, ти ми каза: "Салам алейкум / мир на теб /." Той поиска снимка и след това се опита да ме удари. Сега виждам, че не си от Дагестан, защото истинските мъже не се държат така. Ти си просто едно бедно момче, израснало в Манчестър на ниски заплати. Нямате чест и принципи. 

Когато го ударих в Лас Вегас, първо го предупредих за удара, за да е готов. За разлика от него аз нямам желание да удрям хора, когато са разсеяни и незащитени. Струваше ми се, че всичко между нас е нормално. Но ситуацията се влоши. Шейтан!", написа Капе на страницата си в социалните мрежи.

Ще успее ли Капе да бие Мокаев ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес