Зареждане

Бонусите за UFC 304 ще нараснат до 100 хил. долара

Бонусите за UFC 304 ще нараснат до 100 хил. долара
Публикувано на: Юли 26, 2024 в 16:01 ч
Преди картата UFC 304 вМанчестър този уикенд - по молба на ветерана в лека категория Кинг Грийн, шефът на промоутъра Дана Уайт потвърди, че бонусите за ввечерта ще бъдат 100 000 долара.

Октагонът пристига Манчестър този уикенд за първи път от 2016 г. насам, промоцията ще проведе две отделни шампионски битки в главното и подглавното събитие в Co-op Live Arena.

Начело на картата е двубой за шампионската титла в полусредна категория между действащия шампион Леон Едуардс и набиращия скорост претендент Белал Мохамед, като двамата ще споделят октагона за втори път в кариерите си.

А в подглавното събитие временният носител на титлата в тежка категория Том Аспинал се завръща в защита на титлата срещу вечния претендент в дивизията Къртис Блейдс - първият боец след бразилския ветеран Ренан Барао, който защитава временната корона .

Дана Уайт увеличава бонусите за UFC 304 на 100 000 долара

Освен това в друг високопрофилен сблъсък от главната карта гореспоменатият Грийн се изправя срещу звездата от промоцията Пади Пимбълт - в опит да нанесе на родения в Ливърпул първа загуба в октагона.

И именно роденият в Сан Бернардино успя да проведе успешна кампания за увеличаване на бонусите, като призова гореспоменатия Дана Уайт да увеличи чека на 100 000 долара, което той изглежда изпълни. 


Въпреки това, подигравайки се с другия участник в събитието, Мохамед, в отговор Едуардс призова родения в Илинойс да остане реалист по отношение на шансовете си за спечелване на бонус, заявявайки, че той не е способен да нокаутира противник.

По-рано тази година бонусите след двубоя на UFC 300 през април бяха увеличени до огромните 300 000 долара от  Уайт - което му спечели много похвали от фенове и анализатори. 

Кой според вас ще спечели специалния бонус на Дана Уайт от 100 000 долара на UFC 304?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес