Зареждане

Волкановски очаква голям нокаут от Адесаня в битката с Дю Плесис

Волкановски очаква голям нокаут от Адесаня в битката с Дю Плесис
Публикувано на: Август 12, 2024 в 18:00 ч
Александър Волкановски очаква голям нокаут за Израел Адесаня в битката с Дрикус Дю Плесис.

Този уикенд Адесаня и Дю Плесис оглавяват събитието UFC 305, което ще се проведе в Пърт, Австралия. Защитата на титлата ще бъде първа за Дю Плесис, който я спечели в началото на годината с победа над Шон Стрикланд. Адесаня от своя страна идва след загуба от Стрикланд, който го детронира през септември 2023 година.

Израел печели само 3 от последните си 6 битки в UFC. Към него има доста съмнения, но Алекс вярва, че Израел ще избухне с нокаут и ще се върне на върха.

„Очаквам да видя страхотно представяне от Изи. Струва ми се, че ще бъде нещо като това, което се случи в битката му с Пауло Коста, когато той излезе и изпълни брилянтно плана за битката. Говорейки за Дю Плесис, не може да не се отбележи, че той има уникален и необикновен боен стил, към който неговите опоненти не могат да намерят ключа. Видяхме, че тромавата преса на Стрикланд доведе Изи до проблеми през 2023 година. 

Но не мисля, че Дрикус ще реши да го пресира. Този път аз лично не очаквам изненади. Адесаня ще излезе пламенен и ще даде представяне, което ще остави всички ни във възторг. Изи обаче трябва да внимава, тъй като Дрикус е труден противник и притежава невероятна физическа сила. 

Чувствам, че ще се случи нещо голямо, което означава, че ще видим голям финал, което е специалността на Адесаня. Благодарение на него Израел ще се върне там, където беше.“, каза Волкановски.

Ще има ли голям нокаут за Адесаня ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес