Зареждане

Бенсън Хендерсън срещу Крис Авила в турнира Misfits Boxing 18

Бенсън Хендерсън срещу Крис Авила в турнира Misfits Boxing 18
Публикувано на: Август 21, 2024 в 07:53 ч
Легендата на ММА Бенсън Хендерсън ще направи своя боксов дебют срещу ветерана от UFC Крис Авила на Misfits Boxing 18 в Нюкасъл, Великобритания.

Битката Хендерсън - Авила беше обявена по-рано днес. Събитието на 14 септември включва и завръщането на звездата на OnlyFans Ел Брук в главното събитие срещу бившата състезателка на Bare Knuckle FC Джени Савидж.

Хендерсън се завръща към бойните спортове, след като се оттегли от ММА миналата година. Последната му битка в ММА беше срещу шампиона на Bellator в лека категория Усман Нурмагомедов, която загуби с отказване в първия рунд.

Хендерсън се завърна към битките в Karate Combat, като през декември се справи с ветерана от UFC Антъни Петис. При първата си поява в Karate Combat той загуби битката с единодушно решение.
 
Авила се завръща на ринга след шест поредни победи, откакто премина изцяло към бокса. През юли той за последно победи Петис с единодушно решение на боксовата карта Нейт Диас срещу Хорхе Масвидал.

Авила, който се биеше в UFC два пъти през 2016 г., е намерил своя нов дом на боксовия ринг. По време на боксовата си кариера той записа победи над Джереми Стивънс, Пол Бамба и Джейк Бостуик.

Хендерсън е един от най-великите ММА състезатели в лека категория за всички времена след запомнящо се участие в октагона на UFC. По време на промоционалния си период той записа победи над имена като Нейт Диас, Франки Едгар и Гилбърт Мелендес.

Победителят от мача Хендерсън - Авила ще се изправи срещу победителя от мача Идрис Дева - Фес Батиста. Шампионският двубой ще се състои същата вечер.  

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес