Зареждане

Тайсън Фюри: Загубата от Усик не се зачита! Чака го тежък нокаут

Тайсън Фюри: Загубата от Усик не се зачита! Чака го тежък нокаут
Публикувано на: Август 18, 2024 в 18:00 ч
Тайсън "Gypsy King" Фюри не се съмнява, че няма да се върне на трона в тежка категория през декември.

Предстоят ни още няколко дълги седмици, но Тайсън Фюри, за разлика от Александър Усик, вече не мързелува и може да се каже, че се завръща във форма. Неговите социални мрежи са осеяни с истории как тренира и прави спаринги, за да бъде във върхова форма през декември.

Първата им битка се проведе през май тази година, като Усик успя да спечели с решение. Фюри не приема загубата и вярва, че съдиите са били пристрастни към Усик, защото Украйна е във война с Русия. "Gypsy King" е готов за реванш и прогнозира победа с тежък нокаут.

„В света на бокса вече съм покорил всичко, което можех да покоря. Спечелих всичко, пенсионирах се и тогава дойде предложение, на което просто не можех да откажа. Така че станах от дивана и дори като пенсионер започнах да се подготвям за битка, в която доминирах въпреки дългото ми отсъствие. 

Определено не го загубих от Усик. Тази загуба не може да бъде зачетена, защото не беше честна. Не само поради пристрастия, някой просто се обърка, защото преминахме през това няколко пъти с отбора. Всички се съгласихме, че спечелих поне девет от дванадесетте рунда. 

Реваншът ще бъде формалност, защото сега няма да съм онзи мързелив скитник, който става от дивана. Сега това ще бъде абсолютно ясна афера, която ще завърши с тежък нокаут най-късно в 4-ти рунд. Помнете думите ми.“, каза Фюри.

Кой ще спечели във втората битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес