Зареждане

Позорно! Пре*баха Анкалаев, за да може Раунтри да се бие с Перейра

Позорно! Пре*баха Анкалаев, за да може Раунтри да се бие с Перейра
Публикувано на: Август 16, 2024 в 21:00 ч
Дейна Уайт обяви специалните планове, които имат за Алекс Перейра.

Главата на UFC разкри, че бразилската звезда ще брани титлата си в полутежка категория срещу Халил Раунтри. Битката им оглавява събитието UFC 307, което ще се проведе на 5-ти октомври в Юта, САЩ. Новината дойде като гръм от ясно небе за феновете, които не очакваха такъв развои на събитията.

Наскоро стана ясно, че Магомед Анкалаев, безспорният претендент в категорията, ще се бие с Александър Ракич в Абу Даби през октомври. От щаба на дагестанеца разкриха, че Дейна имал други планове за Перейра. Така Раунтри получава шанс за титлата, въпреки че е на 8-ма позиция в класирането. Магомед е избутан настрана, въпреки че е номер 2 и в серия от 10 победи.

Този двубой между Перейра и Раунтри няма никакъв смисъл за феновете, но от гледна точка на стиловете е перфектен за бразилеца. Халил залага на кикбокс в срещите си и не е добър в борбата. Той е перфектен съперник за Алекс, който няма равен в играта в стойка. С обявяването на тази битка си личи, че Уайт пази Перейра от борец като Анкалаев, който може да го детронира.

Перейра е с рекорд 11-2 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. Тази година той защити титлата срещу Джамал Хил и Иржи Прохазка. Алекс печели 9 пъти с нокаут и 2-те му загуби са след приключване. Халил е с рекорд 13-5-1 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. В своята последна битка той победи ветерана Антъни Смит през декември 2023 година.

Раунтри печели 9 пъти с нокаут и 3 пъти пада с нокаут. През май тази година Халил беше наказан заради употребата на забранени вещества. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес