Зареждане

Дю Плесис разплака Адесаня на пресконференцията

Дю Плесис разплака Адесаня на пресконференцията
Публикувано на: Август 16, 2024 в 14:30 ч
Дрикус Дю Плесис и Израел Адесаня избягваха обидите през последните седмици, но това се промени на пресконференцията преди битката им. Двамата ще се бият този уикенд на UFC 305, което ще се проведе в Пърт, Австралия.

Преди няколко часа UFC дадоха последна пресконференция преди битката им този уикенд. Съвсем очаквано двамата пак подновиха споровете около това кой е истинският шампион на Африка. Медиите попитаха дали Адесаня ще занесе титлата в Африка, ако успее да я вземе от Дю Плесис.

Дрикус от своя страна припомни на Адесаня история от детството му, която Адесаня разказа преди няколко години. Във въпросната история Изи сподели, че не е могъл да се къпе самостоятелно до 8-годишна възраст и имал нужда от помощта на прислугата в къщата им.

„Ще вземете ли прислугата с вас, когато се връщате в Африка с колана ? Ще вземеш ли слугите със себе си, ако се връщаш ?", попита Дю Плесис.

Това не се хареса на Адесаня, който стана емоционален и се разплака.

„Братко, млъкни по дяволите. Ти дори не знаеш нищо за моята история. Нямаш представа кой съм аз, по дяволите. Аз и баща ми ставахме в 4 сутринта, за да работим, докато майка ми учеше за медицинска сестра. Не знаеш шибаната ми история. Не говори за моята история, ако не я знаеш.", каза Адесаня.

Ето видео от пресконференцията:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес