Зареждане

Девин Хейни и негови приятели скочиха на бой на случаен фен

Девин Хейни и негови приятели скочиха на бой на случаен фен
Публикувано на: Август 17, 2024 в 10:00 ч
Шампионът по бокс Девин Хейни и негови приятели скочиха на бой на случаен фен на панаир в Ориндж Каунти. 27-секунден клип показва Хейни и група мъже, натрупани около млад мъж покрай една от атракциите на панаира. Изглежда, че Хейни започва насилието, като опитва да нанесе удар, след което приятелите на боксьора се намесват и продължат с удрянето.

Другият мъж се изправя и прави всичко възможно да остане на крака, преди да се чуят полицейски сирени извън камерата, което кара Хейни и групата му да избягат от мястото на сбиването. Провалът на Хейни да прати другият мъж в нокдаун бе забелязан от феновете на бокса и съперника му, наказания боксьор Райън Гарсия.

„Той дори не успя да прати на земята един цивилен. Този човек говореше, че е страхотен модел за подражание. Удряш някого, докато целият ти екип скача на бой на един човек.“, пише Гарсия на X.

26-годишният Гарсия се сблъска с проблеми, откакто спечели с решение над Хейни в Бруклин на 20 април. Победата на Гарсия беше отнета от Атлетическата комисия на щата Ню Йорк, след като той даде положителна проба за забранени вещества. Гарсия беше глобен с 1,1 милиона долара и получи едногодишна забрана да се боксира.

Хейни от своя страна е с рекорд 31-0 (1) в бокса и загубата от Гарсия беше първа в кариерата му. Преди загубата от Райън, Хейни беше шампион на WBC в супер лека категория.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес