Зареждане

Мераб Двалишвили скочи на бие фен в Лас Вегас

Мераб Двалишвили скочи на бие фен в Лас Вегас
Публикувано на: Август 18, 2024 в 02:00 ч
Мераб Двалишвили беше готов да се бие в Лас Вегас, въпреки че в момента се готви за шампионска битка с шампиона в категория петел Шон О'Мали. Двамата ще оглавят събитието UFC 306, което ще се проведе в средата на септември в 'Сферата' във Вегас.

Мераб беше гост на Крейг Джоунс в Лас Вегас, но нещата не минаха по вода за него. От тълпата във Вегас смелчага започна да подвиква някакви неща на Двалишвили, който бързо се ядоса. Мераб прескочи загражденията и отиде при подвикващия фен, за да го респектира.

Видеото показва как Мераб се опитва да му вземе шапката, след което е издърпан от охранител. Член на екипа на Двалишвили потвърди пред MMA Fighting, че ситуацията е реална и не е инсценирана. Не за първи път Двалишвили се ядосва на фенове, които му подвикват.

Преди време той опита да атакува фен, който също му подвикваше от тълпата. Мераб получава шанс за златото за първи път в кариерата си. Това се случи, след като той записа серия от 10 поредни победи в UFC. В своята последна битка той победи Хенри Сехудо през февруари тази година.

Ето видео от случката:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес