Зареждане

Иман Хелиф се наконти, за да докаже, че е жена

Иман Хелиф се наконти, за да докаже, че е жена
Публикувано на: Август 17, 2024 в 08:00 ч
Иман Хелиф реши да се наконти, за да докаже на критиците, че е истинска жена. Боксьорката от Алжир претърпя брутални критики в последните седмици. Тя получи разрешение да се състезава при жените на Олимпийските игри в Париж, въпреки че се провали на тестове за пола.

От IBA я дисквалифицираха от участие през 2023 година, след като тестовете показали, че тя всъщност е мъж. Това обаче не трогна МОК, които й позволиха да участва и не спряха да я подкрепят. В Париж тя доминира над жените и успя да спечели златен олимпийски медал.

Феновете продължават да са критични към нея, което я накара да пусне жалба във френската прокуратура. Хелиф стигна още по-далеч и се закани, че ще съди Илон Мъск, Доналд Тръмп и Дж. К. Роулинг, която е автор на Хари Потър. Те явно са засегнали Хелиф с коментарите си.

И докато противоречията около нея продължават, то тя реши да се гримира и облече в женствени дрехи. По този начин Иман цели да докаже, че е жена. Феновете бяха разделени в коментарите, като една част й повярва, а другата продължава да е скептична.

Вие повярватхе ли й ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес