Зареждане

Науката зад удара в слабините

Науката зад удара в слабините
Публикувано на: Октомври 22, 2016 в 09:06 ч
Независимо какви правила и норми се поставят в различните бойни спортове като бокс или ММА, винаги ще има бойци, които неволно или умишлено ще ги нарушават и ще нанасят удари на непозволени места като например в слабините.

Независимо от случая, ефектът от удар в слабините може да промени развоя на даден двубой, въпреки защитата, която придават протекторите за слабини. Ярък пример за това е легендата от ММА, Mirko "Cro Cop" Filipovic, който в няколко двубоя от кариерата си е получавал този неприятен удар, като дори в един от случаите се наложи битката да бъде прекратена.
 

 
Колко реално може да боли един удар в слабините? В следния епизод на предаването "Sports Science" Джон Бренкус и неговия екип ще нищят колко големи поражения могат да се получат, когато професионален боксьор нанесе подобен удар.

В ринга на научното предаване ще стъпи шампионът в три категории по бокс, Абер Марес. Подготовката е лесна - тестово чучело свързано с най-различни сензори в областта на слабините ще бъде жертвата, която ще измери силата на непозволения удар, нанесен от Абнер.Колко здрави биха били гениталиите на едно чучело? Вижте в следния клип.
 

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес