Зареждане

Нова подгряваща битка в BRAVE 86: ветеран от граплинг и кудо срещу ММА шампион

Нова подгряваща битка в BRAVE 86: ветеран от граплинг и кудо срещу ММА шампион
Публикувано на: Август 18, 2024 в 16:47 ч
BRAVE 86, добавя вълнуващ мач между ветерана граплер Галин Бекяров и изгряващата ММА звезда Георги Петров.

Бекяров, опитен състезател с опит в граплинга и Кудо, внася богат опит в битката. Известен с доминацията си на тепиха, Бекяров може да се похвали и със забележителна боксова победа над Младен Манев "Нинджата“ в затворнически турнир по бокс.

От другата страна на клетката ще застане Петров, 21-годишна сила, с която трябва всеки да се съобразява. Българският боец има впечатляваща биография: четирикратен шампион на България по ММА, балкански шампион по ММА и бронзов медалист от Световното първенство по ММА и Европейското първенство по ММА.


В този мач ще има фойерверки, като граплинг експертизата и опитът на Бекяров се изправят срещу младежката динамика и шампионския опит на Петров. Бъдете в Бургас на 24 август за един незабравим сблъсък на BRAVE 86.

BRAVE Combat Federation е глобална промоция на смесени бойни изкуства, която бързо се превърна в една от най-уважаваните организации в този спорт. BRAVE CF е известна с вълнуващите си битки, разнообразните си таланти и ангажимента си да развива нови звезди.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес